Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
Elliott & Associates

Elliott & Associates

Well-being, Communication, Community

1 Supporter

  • Norge har olie og gas. Det er deres brød og smør og så er tilfældet med Saudi-Arabien.Vi har også olie og gas, men det er ikke kun vores brød og smør, det er også voresdessert. Med andre ord i Saudi-Arabien vi bruger den enorme indtægter fraenergisektoren til at opbygge landet, men vi simpelthen overforbrug på vores projekterog affald overdådigt store del af hvad vi uddrag fra vores forarmet indtægtskilde, ellerden eneste indtægtskilde.

    Olie blev opdaget i Saudi-Arabien i 1938 og vi stadig mangler at finde måder atdiversificere indtægtskilde. Faktisk, har vi selv mislykkedes i at producere olie eksperterog strateger. Vi er de vigtigste olie- og gasproducerende land i verden og Saudianalytikere få deres Energianalyse fra vestlige kilder. Saudi-Arabien er et af de fålande, hvis ikke den eneste i verden, der kan producere 12 millioner tønder hver dag,365 dage om året uden at svede.

    For nogle dage siden blev en Offshore nordlige hav energikonference afholdt iStavanger, Norge. Konferencen havde deltagelse af vores top olie ekspert iKongeriget, Saudi Aramco CEO, Khalid Al-Falih. Den dag jeg læste jeg om konferenceni Norge, mindes jeg to artikler, som jeg skrev i dette papir. En var titlen, "Hvad NorgeStatoil at Saudi Aramco kunne ikke gjorde?" Den anden var titlen "Kongerige behovolie industri tænketank."

    Under konferencen udtrykt Saudi Aramco CEO sin bekymring om de stigende oliesektor omkostninger og globale konflikter, hvilket kan resu...

Elliott & Associates Research Global Markets is the prime global political-risk research and consulting company of the world.

Join This Group

Elliott & Associates

Germany

Contact Elliott & Associates

Moderator: Adelheid Eisenberg