Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
The Avanti Group LLC

The Avanti Group LLC

Community

7 Supporters

 • Om selskapet

  Community, Communication Design

  The Avanti Group LLC

  Jay Gennaro, grunnlegger og rektor, bringer over tretten års rekruttering og ledelse opplevelsen til rollen som rektor av Avanti Group. Jay overvåker alle virksomhet utvikling og rekruttering innsats for firmaet. Før opprettelsen Avanti gruppe, holdt han direktør posisjoner med en vellykket regionale søk firmaet og et børsnotert nasjonale rekruttere selskap. Jay opptjent økende nivåer av ansvar i hele sin karriere, og har utviklet et bredt faglig nettverk. Har han fullførte direkte-utleie og kontrakt søke oppdrag for de regnskap, økonomi og informasjon avdelingene av mange av de fremste arbeidsgiverne i markedet. Hans klienter spenner fra små bedrifter med stor vekst multi-milliard dollar organisasjoner.

  Jay mener nøkkelen til hans suksess er hans evne til å bygge effektive relasjoner. "Min rolle som rekruttere partner er ikke bare å gjøre plasseringer, men å være en klarert fortrolige og rådgiver. Hver og en av våre kunder og kandidater er unike og vi streber etter å virkelig samarbeide med dem. Jeg stolt meg selv på det faktum at jeg kontaktet regelmessig av kandidater og kunder at jeg møtte over et tiår siden."

  Jay er utdannet ved University of Massachusetts med en grad i økonomi og en mindre i virksomheten. Han og hans kone bor i Arlington, VA

  Kontakt Jay direkte på:

  703-566-3698

  jgennaro@avantigroupllc.com

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel

At Avanti Group, we believe that our role as your recruiting partner is to play an integral part in advancing your career and your business forward.

Join This Group

The Avanti Group LLC

Washington, D.C. Area
Washington, WA 20004
United States
7035663698

Contact The Avanti Group LLC
http://avantigroupllc.com/

Moderator: Thiane Arda