Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
Newport International Group Projects Company

Newport International Group Projects Company

Communication, Community

20 Supporters

 • Svindel City 2: Conor Woodman reiser verden på jakt etter turist feller, Newport International Group Projects Company

  Community, Environmental Design

  Capture_432_

  Conor Woodman reiser verden med en undercover film team i vise sin svindel City (9 pm, 16 januar, National Geographic) og får selv ranet conned og roughed opp, alt så vi kan lære å unngå lignende svindel i utlandet. Woodman forklarer mer om sine farlige opplevelser mens showet og gir gode tips om hvordan å unngå å bli dratt-off når du er på ferie...

  Hva kan vi forvente fra den nye serien av svindel?

  Den neste serien er 10 nye byer, nye svindel og noen gamle favoritt svindel som gaten hustlers og tyver. Episoden en kick off i New Orleans, hvor jeg besøkte under Mardi Gras. Vi gikk etter den store svindelen for den tiden av året-en gambling spill kalt "razzle". Amerikanerne har morsomme regler om gambling- hvis du er i et kasino det er lovlig, hvis du er noe annet det er litt ulovlig- men det stopper ikke folk som ønsker å gamble. Folk der har satt opp en underjordisk, bakrommet Hi, men dessverre det er ikke alltid en god innsats, skal vi si.

  Så spilte spillet og visste hva svindelen var?

  Ja, spillet jeg ble involvert i kom til litt av en klissete slutt; Det var ingen måte jeg skulle gå ut av. Jeg gjorde ikke vinne noen penger, og det var masse folk i skremmende bakrommet på Bourbon Street maskerte og bære våpen. Jeg hadde hørt av svindel, men folk hadde sagt det endret hele tiden, og til du kommer inn i rommet du ikke vet nøyaktig hva det er.

  Newport International gruppe prosjekter selskap

  Hvordan fikk du ut av det?

  Vi filmen undercover, og når jeg nådd den endelige spillet, jeg møtte noen av høyere nettverk, og de vet hva som skjer. De var interessert i hva jeg var opp til som jeg var hva de var opp til. Men jeg har allerede fått penger på bordet og det er baseball flaggermus og våpen involvert. Jeg er det å finne ut hvordan disse svindel arbeid, jeg er ikke der for å få folk problemer. Når folk innser hva jeg skal gjøre de fortsatt ta pengene mine, og ikke gå lett på meg, men samtidig har ingen skutt meg ennå. Men noen ganger får jeg banket opp.

  Har du noen gang tenkt at du ikke skal gjøre det ut i live?

  Nei, jeg har vært redd for at. Igjen, i Buenos Aires episoden jeg endte opp i et låst rom med menn iført masker, bærer våpen og komme høyt på kokain mens jeg prøver å gjøre et intervju med dem-det var ganske skremmende situasjon. Å være fra England, jeg er ikke vant til pistolen kultur og folk vinket våpen rundt i et rom, det er ganske skremmende. Jeg vil ikke si at jeg ikke skal gjøre det ut, men jeg er definitivt på min vakt.

  Hva er sketchiest stedet du har vært?

  Jeg har vært til Afghanistan, jeg har vært i Kongo, men det er ikke mange svindel der som det ikke er noen turister.

  Du synes ikke redd for å reise til risikofylt steder, er at hva fikk du inn i denne bransje?

  Etter jeg skrev boken min urettferdig handel, om selskaper utnytte folk i ulike deler av verden, som innebar mye kommer under tak til å finne informasjon, kontaktet en produsent meg om å finne ut hvordan kriminelle engasjerer med turister fra hele verden. Når vi gjorde den første serien av showet i 2012, utviklet den slags. I denne nye serien vi har dyttet litt videre og gått litt dypere. Mannskapet har blitt svært gode på å gå under tak. Vi tilgang til disse verdener først ved å se dem gjennom øynene til en turist og spilles lure helt til svindel, og så når vi har gjort at vi re engasjere seg med disse menneskene å finne ut litt mer om hvordan de fungerer og hvem de er og hvorfor de gjør hva de gjør.

  Er kriminelle ofte fiendtlige når du avsløre hvem du er?

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel

Newport International Group Projects Company

Join This Group

Newport International Group Projects Company

4 Corporate Plaza
Newport Beach, California 92660
United States

Contact Newport International Group Projects Company

Moderator: Mandie Laine Newport