Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
WESTWARD GROUP

WESTWARD GROUP

Well-being, Communication, Community

4 Supporters

 • Westward Group Services

  Community, Industrial Design

  Service_432_

  http://westwardgroup.com/services.html http://westwardgroup.com/sell.html

  Sælg en Company

  Virksomheder, der klarer sig godt tiltrækker strategiske og finansielle købere aktivt søger at erhverve nye virksomheder . Og Westward Group multi-kanal , nationale og globale marketing kampagner for at du får at vælge den bedste køber med den bedste pris og vilkår. Strategiske købere ofte placere den højeste værdi på din virksomhed, men kapitalfonde er strategisk , når de ser for tilkøb til deres eksisterende porteføljeselskaber. Vi flittigt forskning - dvs identificere og blindt kontakte alle åbenlyse kendte industri købere og ikke alt for indlysende , ukendte eller industri købere og branchens kendte og ukendte købere i udlandet - og som et resultat, vi er i stand til at finde den største antal strategiske købere og private equity grupper, der vil betale mere. Timing er alt , og lige nu er det en sælgers marked . Westward Group derfor fortsætte med at finde høj kvalitet strategiske købere og Private Equity Grupper for vores salgssiden klienter. Derfor har vi for nylig leveret forskellige tilbud til en af ​​vores salgssiden klienter, der havde en bred vifte af deal muligheder at vælge fra, og signifikant øget den ultimative deal værdi. Westward Group har ekspertise i at sælge service, distribution og produktion sektorselskaber. Når vi identificerer og diskret kontakt den rigtige kombination af strategiske og private equity købere , Westward Group forbliver engageret og arbejder indtil vores klienten modtager den bedste pasform og den bedste pris for hans selskab . Ingen andre M & A fast udvikle et marked for deres klient selskaber , som vi gør . Vi markedsfører din virksomhed direkte til et stort antal målrettede købere , primært i Storbritannien - og også i udlandet med den rette fortrolighed og hemmeligholdelse kontrol på plads. Markedspladsen til voksende virksomheder har aldrig været mere robust.

  Fire vigtige nøgler danner hemmelige, hvordan vi får en aftale gjort:

  Rigtige timing . Når din virksomhed klarer sig godt i løbet af de næste 6-24 måneder , er det det rigtige tidspunkt at sælge. Da økonomien og din virksomhed fortsætte med at forbedre - og udsigterne er positive - det er det rigtige tidspunkt at sælge. Købere har altid fokus på den forventede fremtidige returnere din virksomhed vil levere.

  En motiveret sælger . Når sælgeren er forpligtet til processen , målet om at finde og lukke en transaktion med den rigtige køber , få tilbud gjort. Engagerede og entusiastiske sælgere har de væsentlige kvaliteter , der producerer resultater.

  Multi- Channel Marketing. Din virksomhed modtager den opmærksomhed , den fortjener fra ønskelige købere , da vi garanterer dig en global rækkevidde i en række forskellige kanaler. Westward Group præsenterer din virksomhed i vores skriftlige materiale på en meget engageret måde . Desuden har vi altid opfølgning, kontakt og gøre os tydeligt og aktivt inden for rammerne af købers beslutningsproces overalt i verden .

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel

Investing in Emerging Markets

Join This Group

WESTWARD GROUP

United Kingdom

Contact WESTWARD GROUP
http://westwardgroup.com/

Moderator: west wardgrp