Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
Deep Blue Group(DBG)

Deep Blue Group(DBG)

Well-being, Community, Arts & Culture

5 Supporters

 • Deep Blue Group Publications LLC Personal Planning Guide: Økonomisk planlegging

  Communication, Communication Design

  De to minst skremmende ord i ville verden av penger: økonomisk planlegging

  Dette forklarer hvorfor du hører planlegging som nevnt mer og mer disse dager ved investering bransjen. Planlegging er praktisk, forståelig og separat fra vagaries av aksjemarkedet. Folk er mer forberedt og har bedre økonomiske resultater hvis de har en plan for å følge. Men som med alle andre finansielle tjenester eller produkter, må du være en forsiktig forbruker. For å sammenfalle med økonomisk planlegging uke, la oss ta en titt på fem realitetene av å ha en ekspert lage en pengene veien kart for deg.

  1. Økonomisk planlegging er ofte en komme-på for å selge produkter.

  Økonomisk planlegger er en frase, ikke en ekte tittel eller yrke. Det er flere økonomisk planlegging betegnelser som forteller deg en person faktisk er blitt opplært som planlegger, inkludert den sertifiserte Financial Planner (CFP), registrert Financial Planner (RFP) og personlig økonomisk planlegger (PFP). Men de som holder disse betegnelser kan tilbringe alle eller de fleste av deres tid selger og administrasjon av investeringer.

  Pass deg for selskaper med økonomisk planlegging i deres navn. De kan være noe mer enn gjensidige-fondet Mills. Investering salg og planlegging kan gå sammen, men planen kommer først og må være basert på bunker av personlige data som leveres av du, inkludert alle dine eiendeler og gjeld.

  Det er også verdt å merke seg at tittelen på økonomiske planlegger er uregulert utenfor Quebec. En planlegger uten legitimasjon er en amatør på best.

  1. Folk liker tanken på å betale for en plan uten en sales pitch for investeringer.

  En pensjonert Winnipeg!") mann delte sitt økonomiske råd til sine døtre i en nylig kolonnen (les den online på tgam.ca/DW2F), og punktet som genereres av langt de fleste respons fra hele verden lesere var å leie en investering planleggeren som ikke selger noen investering produkter av alle slag. Med andre ord, bruk noen som er timebetalt eller en flat rate. Gebyr-bare planleggere er ikke lett å finne, men de er der ute i byer over hele landet. Noen ting å spørre om du vurderer å kjøpe en av dem: Er du lisensiert for å anbefalinger om verdipapirer som del av planen, eller kan du bare diskutere big-bilde å investere saker som ressurs fordeling? Trenger du strengt gjøre planlegging, eller må du også administrere porteføljene? Er dine priser omsettelig, eller fleksibel i form av som gjenspeiler nivå av detaljer jeg trenger?

  Les hele artikkelen her

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel

Deep Blue Group

Join This Group

Deep Blue Group(DBG)

Contact Deep Blue Group(DBG)

Moderator: Cyralle Jane Munich