Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
Newport Int'l Group

Newport Int'l Group

Community

2 Supporters

 • International Newport Group, Svinger e-handel svindel

  Community

  Eliminate_fraud_432_

  New York-basert design merket Coach Inc har fornyet sin Memorandum of Understanding (MOU) med Kinas største e-handel selskap, Alibaba Group Holding Ltd, å ta videre skritt mot piratkopiering på e-handel med alibis Taobao.

  Nye Intensjonsavtalen ble dannet basert på to partenes 2011 MOU å utdype og styrke deres samarbeid. Under Intensjonsavtalen, Taobao vil fortsette å innføre sanksjoner på falske leverandører på plattformen, samt gi verktøy og en plattform for immaterielle rettigheter (IPR) eiere, som trener, å opplyse offentligheten om IPR og de potensielle konsekvensene av IPR brudd.

  Ifølge Coach er en mer helhetlig tilnærming som involverer utdanning av publikum, samt forebygging, overvåking, identifisering og fjerning av etterligninger.

  "Som en ansvarlig samfunnsaktør, Coach har en langvarig forpliktelse til å bekjempe forfalskninger å beskytte kundenes interesser, sier Jonathan Seliger, president og CEO av Coach Kina. "Vi takker Taobao Marketplaces mot forfalskning innsats som å skape et bedre og mer gjennomsiktig online shopping miljø."

  Siden amerikanske mote merkevare åpnet sitt første utløp i Kina i 2003, har Coach sett sterke salg der. I løpet av året slutt 29 juni 2013, steg trenerens netto salg 7 prosent til 5,08 milliarder dollar fra $4,76 milliarder tidligere regnskapsåret.

  Kina er nå enkelt største mulighet for Coach og er det tredje største markedet etter USA og Japan.

  I 2011 sammen Coach med Taobao å stoppe salg av kopivarer i Kina. To har siden fjernet mange oppføringer og leverandører fra Taobao plattform som har overtrådt på trenerens IPR.

  "Som en plattform som knytter sammen kjøpere og selgere, vi er dedikert til beskyttelse av immaterielle rettigheter," sa Firenze Shi, en talskvinne for Alibaba. "Vi har en langvarig banerekord av vår forpliktelse til mot forfalskning med mekanismer og lag å kjempe mot denne typen atferd."

  Kampen mot piratkopiering og arbeide med IRPEN beskyttelse kan imidlertid være en trukket ut prosess.

  Foreløpig er det fortsatt hundretusener av nettbutikker på Taobao selger Coach produkter priset fra $9 til $8,863. Ikke alle produkter er forfalskninger; noen er autentisk Coach produkter kjøpt på Coach butikker eller uttak og deretter selges, en tjeneste kalt daigou eller kjøpe på vegne av.

  Angela Zhang, en innfødt kinesisk bor i San Francisco Bay area, åpnet en daigou butikk på Taobao tre måneder siden, som selger produkter Coach håndvesker for Clinique hudpleieprodukter.

  "Så mange slektninger og venner spurte meg å sende dem de produktene som jeg bestemte meg for å åpne min egen daigou butikken," sa Zhang. "Salg er opp, særlig i den siste Thanksgiving måneden."

  Zhang sa høye priser hjemme er hovedårsaken kinesiske forbrukere vise å kjøpe luksusprodukter gjennom daigou. "Akkurat nå, jeg er fokusert på å etablere butikken min troverdighet, så jeg bare spør en liten mark-up for et produkt,» sa hun. "Når jeg får flere kunder, jeg kan spørre mer."

  Zhang sa hun visste ikke om trenerens ny Samarbeidsavtale med Taobao og innrømmet at selv om hennes store kan potensielt bli straffet, ikke ville hun stoppe salg av produktene der.

  «Det er en rekke butikker på Taobao akkurat som meg,» sa hun. "Jeg tror ikke uflaks kommer min måte."

  Wang Xin, assisterende professor i markedsføring ved Brandeis University, mener det er vanskelig å helt kvitte seg med falske produkter online.

  "Men selge falske produkter (eller andre former for svindel) ikke er unik for online salg," sa Wang. "Hva gjør dette problemet spesielt frustrerende til forbrukerne og for e-handel selskaper er kanskje delvis våre forventninger til teknologi. Tross alt, har det effektivt løst mange problemer og gjort våre liv enklere enn vi kunne ha drømt om før.

  Wang sa det er rett og slett lettere å selge falske produkter online. «Sette opp en nettbutikk er bare noen få klikk eller noen få linjer med kode bort. Med teknologi som lett tilgjengelige og skalerbare som det er, det banet vei for uredelig atferd,» sa hun.

  "Mange e-handel selskaper som eBay og Amazon stole på vurderinger som intern overvåking systemer for å sikre brukeratferd ikke er i strid med selskapets policy," Wang sa. «Bjeffe har en proprietær algoritme å forutsi om en gjennomgang er falske eller ikke. Selv om ikke perfekt, hjelper det selskapet følge nøye med på hva er levert online og innpode en følelse av tillit i brukere."

  "Poenget er e-handel selskaper må være årvåken og vokse med markedet sofistikerte vinner denne krigen mot svindel. Det er en stadig utvikling prosess,"sa Wang.

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel

sovereign advisory services

Join This Group

Newport Int'l Group

Contact Newport Int'l Group

Moderator: Mave Oleary