Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
The Corliss Group (TCG)

The Corliss Group (TCG)

Well-being, Communication, Community

1 Supporter

 • Peter Styles, Senior VP, M&A, The Corliss Group, To Attend Hedge Funds World Asia on September 3-5, 2013 in Hong Kong

  Community

  Source http://www.24-7pressrelease.com/press-release/peter-styles-senior-vp-mampa-the-corliss-group-to-attend-hedge-funds-world-asia-on-september-35

  Barcelona Based, THE CORLISS GROUP, together with its affiliates, is an independent investment advisory firm specializing in alternative investment strategies. BARCELONA, Spanje 26 juli 2013/24-7PressRelease / - Peter Styles, Senior Vice-President, Fusies en Overnames, The Corliss Group, is gepland om Hedge Funds wonen World Asia Conference van 03-05 september, 2013 op de Haven Hotel, Hong Kong. De conferentie biedt grote kansen voor de deelnemers om te communiceren met de industrie collega's en nieuwe netwerken te ontwikkelen tussen de potentiële klanten aan wie zij hun zakelijke profiel kan vooraf tijdens de gehele promotie-evenement.

  DE CORLISS GROUP kijkt uit naar het hebben van de mogelijkheid om bij te dragen aan de campagne tafel zijn bijzondere expertise en ervaring in beleggingsstrategieën, zowel in traditionele vermogensbeheer of in alternatieve beleggingen. Deelnemen aan het evenement zal een aanzienlijke verbetering van het bereik van de onderneming in haar poging om het financieel beheer advies te bieden op een breed scala van investeringen, met name in het belangrijkste onderwerp van de conferentie, die zoals de Hedge Funds is, evenals andere voertuigen, bijvoorbeeld, fondsen -of-funds, private equity en vastgoed.

  Met zijn uitgestrekte en lange ervaring in vele vormen van investeringen markten, heeft DE CORLISS GROEP bouwde een stabiel platform van offers aan scherpzinnige beleggers toenemende behoeften te voorzien in een steeds veelsoortige investeringsklimaat.

  DE CORLISS GROUP heeft haar activiteiten gebouwd op het onderliggende fundament van het beantwoorden van de groeiende behoefte aan alternatieve beleggingen onder hoge netto-waarde en de kleinere institutionele beleggers in de huidige huidige levendige markten. In het sourcen van hedge funds, aandelen, private equity, fund-of-funds en onroerend goed ventures, goed geïnformeerde managers van de Groep te ontwikkelen offers die goed zijn uitgerust met een breed scala aan gekwalificeerde beleggers.

  Als een onafhankelijk beleggingsadvies bedrijf met verschillende gekwalificeerde partners om het te ondersteunen, DE CORLISS GROUP heeft een stevige voet aan de grond op een investering platform dat efficiënt strategieën die door jaren hebben bewezen succesvol kunnen ontwikkelen.

  Betrokkenheid DE CORLISS GROEP's in vele succesvolle investering aanbiedingen ontworpen voor instellingen en gekwalificeerde particuliere cliënt-investeerders is ingrijpend. Het bedrijf plaatst deze offers door Amerikaanse beursvennootschappen, particuliere banken, financiële planning bedrijven, geregistreerde beleggingsadviseurs en family offices.

  Aan de basis van de filosofie DE CORLISS GROEP is die van een efficiënte selectie van gekwalificeerde Investment Managers op rekeningen van cliënten hanteert. Uitstekend vermogen van de onderneming om asset management capaciteit op het gebied van beleggingen te identificeren heeft voortdurend kwalificatie van de onderneming bevestigd om goed te functioneren op dit gebied markt. Kandidaat-managers zijn voornamelijk afkomstig uit via een netwerk van strategische partners, langdurige relaties en verwijzingen van managers, trading desks, service providers en andere toekomstige bronnen.

  Het bedrijf due diligence-proces systematisch en nauwkeurig. Due diligence is een belangrijk proces dat vergelijkbaar is met een puzzel waar kwalitatieve en kwantitatieve gegevens worden verzameld en geanalyseerd. Variabelen zoals manager karakter, betrouwbaarheid, persoonlijke inzet en mogelijke belangenconflicten worden zorgvuldig en onpartijdig onderzocht.

  DE CORLISS GROUP uitgebreide uitstapje in de complexe investering wereld heeft gedragen vele vruchten vanwege zijn diepe aanhankelijkheid aan de hoge waarde van het onderwijs. Het bedrijf is van mening dat onderwijs is een hoeksteen van zijn beleggingservaring en is vastbesloten om te werken met investeerders en adviseurs die inzicht hebben in de mogelijke voordelen en risico's van alternatieve beleggingen en zijn dus voorbereid om weloverwogen beleggingsbeslissingen te nemen.

  Deelnemen aan de Hedge Funds World Asia conferentie zal een grote impuls gegeven aan het bedrijf te brengen, met name in de richting van verbetering van haar capaciteit om unieke en efficiënte service in een snel evoluerende, dynamische mondiale markt aan te bieden.

  De Corliss Group - Wie We Zijn

  DE CORLISS GROUP, samen met haar gelieerde ondernemingen, is een onafhankelijke investeringsmaatschappij adviesbureau gespecialiseerd in alternatieve beleggingsstrategieën. Het kantoor biedt beleggingen worden beheerd door private equity, vastgoed, hedgefondsen en fund-of-funds sponsors.

  DE CORLISS GROUP biedt een breed scala aan beleggingsproducten aanbiedingen op maat voor instellingen en gekwalificeerde particuliere opdrachtgever investeerders. Het verdeelt aanbod door Amerikaanse beursvennootschappen, particuliere banken, financiële planning bedrijven, geregistreerde beleggingsadviseurs en family offices.

  DE CORLISS GROUP heeft een team van oprichters die gerespecteerde beleggingsprofessionals met aanzienlijke ervaring in de brede waaier van alternatieve beleggingen en traditionele asset management.

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel

Peter Styles, Senior VP, M&A, The Corliss Group, To Attend Hedge Funds World Asia on September 3-5, 2013 in Hong Kong

Join This Group

The Corliss Group (TCG)

Contact The Corliss Group (TCG)

Moderator: Alice Laurent