Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
The Corliss Group (TCG)

The Corliss Group (TCG)

Well-being, Communication, Community

1 Supporter

  • Source http://www.24-7pressrelease.com/press-release/peter-styles-senior-vp-mampa-the-corliss-group-to-attend-hedge-funds-world-asia-on-september-35

    Barcelona Based, THE CORLISS GROUP, together with its affiliates, is an independent investment advisory firm specializing in alternative investment strategies. BARCELONA, Spanje 26 juli 2013/24-7PressRelease / - Peter Styles, Senior Vice-President, Fusies en Overnames, The Corliss Group, is gepland om Hedge Funds wonen World Asia Conference van 03-05 september, 2013 op de Haven Hotel, Hong Kong. De conferentie biedt grote kansen voor de deelnemers om te communiceren met de industrie collega's en nieuwe netwerken te ontwikkelen tussen de potentiële klanten aan wie zij hun zakelijke profiel kan vooraf tijdens de gehele promotie-evenement.

    DE CORLISS GROUP kijkt uit naar het hebben van de mogelijkheid om bij te dragen aan de campagne tafel zijn bijzondere expertise en ervaring in beleggingsstrategieën, zowel in traditionele vermogensbeheer of in alternatieve beleggingen. Deelnemen aan het evenement zal een aanzienlijke verbetering van het bereik van de onderneming in haar poging om het financieel beheer advies te bieden op een breed scala van investeringen, met name in het belangrijkste onderwerp van de conferentie, die zoals de Hedge Funds is, evenals andere voertuigen, bijvoorbeeld, fondsen -of-funds, private equity en vastgoed.

    Met zijn uitgestrekte en lange ervaring in vele vormen van investeringen markten, heeft DE CORLIS...

Peter Styles, Senior VP, M&A, The Corliss Group, To Attend Hedge Funds World Asia on September 3-5, 2013 in Hong Kong

Join This Group

The Corliss Group (TCG)

Contact The Corliss Group (TCG)

Moderator: Alice Laurent