Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
BP Holdings News

BP Holdings News

Communication, Community, Environment

1 Supporter

 • Tax_177_

  Als de eigenaar van een bedrijf weet u dat er ook een het hele jaar door regime van goede verslaggeving kan maken indienen van nauwkeurige belastingaangifte gemakkelijker. En toch, we vaak achterblijven aan onze beste bedoelingen.

  Als uw verslaggeving gedaald niet aan de uw verwachtingen, nooit angst. Hieronder is een lijst van belangrijke documenten die u verzamelen moet als u nu wilt versnellen uw indiening en bespaart u tijd en geld.

  De voor de hand liggende onderdelen van goede verslaggeving zijn goede organisatie, en wetende welke documenten zijn belangrijk om te hebben en hoe lang om hen te houden. Dit geldt zelfs voor kleine ondernemers die verlaten van de voorbereiding van hun fiscale aangiften voor professionals.

  De enveloppen van sommige belangrijke belastingdocumenten zal daadwerkelijk hebben "belangrijke fiscale document" dat wordt afgedrukt op de voorzijde. Maar ook wees op de uitkijk voor e-mails van financiƫle instellingen, makelaars en anderen melding dat belastingdocumenten beschikbaar via hun websites zijn.

  Dit kan u staking als gezond verstand. Maar we leven in een lawaaiige wereld en het is gemakkelijk voor belangrijke documenten te krijgen begraven of verloren in de shuffle.

  Eigenaren van kleine ondernemingen kunnen het gebruik van deze lijst om te beginnen om te compileren van de documenten die nodig zijn om te vullen hun fiscale aangiften, en verzoek vervangingen als een verdwenen:

  • Voorafgaande jaar federale en nationale belasting als ...

BP Holdings: U.S. Growth Outlook Stuck in Neutral

Join This Group

BP Holdings News

Australia, Australia Australia

Contact BP Holdings News

Moderator: kennie nash