Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
Abney and Associates (aloha23)

Abney and Associates (aloha23)

Community

1 Supporter

 • Kilde: http://www.eagletribune.com/haverhill/x2040125707/Heres-how-to-protect-against-identity-theft

  Spørsmål: kan du gi litt informasjon om å beskytte deg mot identitetstyveri? Jeg er pensjonert med en begrenset inntekt og beskjedne ressurser så jeg ikke kan råd til å ha noe skje.

  A: identitetstyveri skjer når noen klarer å få tak i en annen individets personlig informasjon (uten din tillatelse) og bruker dette til å begå svindel eller andre forbrytelser. Dette skjer oftere enn du skulle tro, og kan være et mareritt å rette opp.

  Federal Deposit Insurance Corporation oppfordrer sterkt folk til å ta følgende trinn for å forhindre identitetstyveri:

  1. Beskytte personnummer, kredittkort og debet kort nummer, PINs og passord. Under ingen omstendigheter skal du gi denne informasjonen til noen med mindre du er i stand til å kontrollere ektheten til kilden å gjøre forespørselen. Begrense den personlige informasjonen du bære med deg mens ute i offentligheten. Vurdere hva en tyv ville være i stand til å lære om deg hvis lommeboken eller vesken ble stjålet. Være oppmerksom på andre personer i nærheten når du bruker en Minibank, være så forsiktig som mulig når du skriver inn PIN-koden.

  2. Beskytte din innkommende og utgående e-post. Fjerne e-post så snart etter blir levert som mulig, bør du vurdere å ha noen du stoler plukke opp e-post hvis du vil være borte fra hjemmet for en lengre periode. Et annet alternativ er å kontakte postkontoret og be om et tak p...

Her er hvordan du kan beskytte mot identitetstyveri | Abney og associates

Join This Group

Abney and Associates (aloha23)

Contact Abney and Associates (aloha23)

Moderator: Aloha Mertina