Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
The Avanti Group-Anna

The Avanti Group-Anna

Well-being, Communication, Community

1 Supporter

 • 41819768001_2500392558001_vs-51c5e1f6e4b09cd5efb74dac-782203299001_177_

  Source

  Denk over uw lange pendelen, de uren besteed aan verbeteringen van het huis — de talloze dingen die je doen om uw huis een huis. Zou het niet geweldig zijn om uw huis voor u werken?

  Technologie en het opbouwen van vooruitgang zijn waardoor het makkelijker voor huiseigenaars om tijd, geld en energie besparen — tijd die kan worden besteed genieten van hun huizen.

  "Onze primaire focus is op het besparen van energie, omdat het is direct gerelateerd aan het besparen van geld, die belangrijk voor onze klanten is," zei Steven Rieger, vice president van Rieger huizen.

  De bouwers, gevestigd in Newburgh, maken gebruik van technieken te verminderen lekkage en buizenstelsel efficiënter, evenals installeren energie-efficiënte apparatuur zoals ovens, ketels en windows.

  De onderneming, die werd opgericht in 1960 en serveert Dutchess, Ulster en Orange County, gebruikt speciale testen om te zoeken minuscuul lekken in deuren en ramen — klein genoeg om niet te zien, maar groot genoeg om een verschil in energieverbruik, Rieger zei.

  Het bedrijf ook installeert HVAC leidingen in geïsoleerde ruimtes plaats in zolders, die kunnen krijgen te warm of te koud en maken de leidingen harder werken om lucht toe te stromen.

  "We drop down onder de isolatie dus in de winter, het is niet in een 40-graden zolder of in een zolder 90 graden in de zomer," Rieger zei. "Het maakt het veel meer energie efficiënt."

  Rieger huizen is ook de manier waarop het bouwt d...

We are a full service company offering engineering design services.

Join This Group

The Avanti Group-Anna

Contact The Avanti Group-Anna

Moderator: Anna Huffman